UČITELJICA SAZVALA HITAN SASTANAK SA RODITELJIMA Crtež njihovog deteta izazvao lavinu komentara (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza,

Učenici jedne škole dobili su zadatak da nacrtaju sebe i svoju porodicu, a rad ovog šestogodišnjaka poprilično je zabrinuo učiteljicu koja je odmah sazvala hitan sastanak s njegovim roditeljima.

Iza poprilično mračnog i šokantnog crteža zapravo se krije urnebesno objašnjenje! Najbolje da sami pogledate priču roditelja:

„Naš šestogodišnjak predao nam je poruku od učiteljice. Pozvala je suprugu i mene na hitan sastanak. Pitali smo sina ima li pojma o čemu se radi, a on je odgovorio da joj se nije dopao njegov crtež.

Sledećeg dana otišli smo na sastanak.

Učiteljica je izvadila crtež porodice koji je nacrtao naš sin i zamolila nas za objašnjenje. „Nema problema.“, rekla je moja žena. „Radi se o porodičnom odmoru. Ronjenju na Bahamima.“, napisao je tata učenika pored crteža koji je objavio na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading