milan knežević
Foto: Printscreen/Youtube/Skupština Crne Gore

V.d. predsednika DPS-a Danijel Živković kazao je da Skupština nije mesto gde se mogu praviti presude niti presude odbacivati. 

„Već ljudima šiju etikete da su krivi. Zaboravite to. To nije ni ljudski ni moralno. Svaki čovek u svakoj državi može završiti pred optuženičkom klupom. Targetira se Demokratska partija socijalista. Isto tako i mi možemo reći da je bivši DF teroristička organizacija“, kazao je on.

Tvrdi da Specijalno tužilaštvo treba da vidi da li je bivši DF teroristička organizacija.

„Znamo po čijem nalogu sprovodite ovu politiku. Kontradiktorni ste. Milo Božović je vaš funkcioner koji se nalazi u istom postupku kao ovi ljudi iz Kavačkog klana. Isti taj funkcioner je deo Kavčana koji navodno daje novac za presudu Mandića i Kneževića“, kazao je on.

Predsednik DNP-a Milan Knežević odgovorio je da se prekjuče i juče videlo ko piše presude.

„To je Vesna Medenica i Suzana Mugoša. Zato nama sudovi ne postoje. Medenica nije j* nama četničku majku, ona je j* majku crnogorskom pravosuđu. Vi treba otklon od toga da napravite“, kazao je on.

Kada komentariše Mila Božovića, upitao je DPS hoće li se izviniti crnogorskoj javnosti ako budu videli da su isti ti Kavčani pratili Mila Božovića i pripremali mu likvidaciju kao i Mandiću i Kneževiću.

„Hoćete li se izviniti? Hoćete li se izviniti Božovićima? Videćemo kako će teći sudski postupak“, kazao je on.

Tvrdi i da se to dešavalo prilikom izbora u Nikšiću.

„Jurili ste nas kao divlje zveri. Osam godina ne izlazimo iz sudova i tužilaštava“, kazao je Knežević.

Živković na to odgovara da sudovi donose presude a da Knežević iznosi optužbe na račun Medenice.

„To trebate reći tužilaštvu. Već je za to formiran predmet. Postavlja se ključno pitanje kako i na koji način dospevaju prepiske bilo čije u javnost. Ko je odgovoran za dostavljanje tih prepiski?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading