Pucnjava u Filadelfiji
Foto: AP/Yong Kim (MBI)

Kamera je zabeležila užasavajući momenat kad je Кevani Кamila Hiks (27) ispalila 9. oktobra više hitaca u svog menadžera u naselju Vinvud u Majamiju nakon kraćeg koškanja na ulici. Na snimku se vidi kako reperka, koja nastupa pod umetničkim imenom Ki Vani, izlazi iz belog automobila sa menadžerom nakon čega su počeli da se svađaju i udaraju. Vidi se i kako se okršaju pridružuje drugi muškarac.

Hiks se udaljila, međutim, iznenada se okrenula nakon čega je izvukla pištolj iz torbe i otvorila vatru.

Menadžer je pao na zemlju i potražio zaklon iza automobila, ali Hiksova ga je progonila i pucala sve dok nije prestao da se pomera. Drugi muškarac je utrčao u automobil i pregazio pevačicu nakon čega je odjurio. Hiksova je uspela da ustane i da pobegne.

Menadžer je sa više prostrelnih rana prevezen u bolnicu gde je kasnije preminuo.

Hiksova, koja je takođe hospitalizovana zbog povreda, rekla je policiji da je pucala u samoodbrani i da se plašila za svoj život.

- Optužena je izjavila da je bila u strahu zbog veličine žrtve i kada je čula kako žrtva viče - Ubiću te jednim udarcem - navodi se u policijskom izveštaju o incidentu, a prenosi NBC Majami.

Porodica pevačice tvrdi da je Hiksova i ranije bila na meti muškaraca sa snimka.

Pevačica se nalazi u zatvoru, ali se očekuje da će biti puštena nakon što joj je sudija na nedavnom saslušanju odobrio kauciju od 50.000 dolara i kućni pritvor.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading