SRPKINJA UHAPŠENA U HRVATSKOJ Bila deo BANDE, terala ženu (59) na PROSJAČENJE! Kada je pobegla, usledio je UŽAS
EPA

Policija sumnja na to da je 20-godišnjak u dogovoru s članovima svoje porodice 51-godišnjakom i 21-godišnjakinjom obećao 59-godišnjakinji zaposlenje u Hrvatskoj. Terali je da za njih prosi i čisti. Tukli je i šamarali.

Nakon što je 59-godišnjakinja u septembru prošle godine doputovala u Hrvatsku, trojac ju je smestio u kuću na području Pisarovine, oduzeo joj lične isprave i naterao na prosjačenje pod izgovorom da je dužna da podmiri troškove smeštaja i drugih potrepština.

Prema navodima policije, 51-godišnjak je od tada svakodnevno dovozio 59-godišnjakinju do zagrebačkog Kvaternikovog trga, gde je ona svakodnevno prosjačila novac od prolaznika i potom ga predavala 20-godišnjaku.

Međutim, kada je 59-godišnjakinja jednom prilikom isprosila manji novac od očekivanog, 20-godišnjak ju je išamarao, dok ju je 21-godišnjakinja jednom prilikom nogom udarila u telo. Uz to, terala ju je da čisti kuću, a zajedno s drugom dvojicom osumnjičenih nije joj omogućila doktorski pregled usled zdravstvenih tegoba koje su je zadesile.

Policija ističe da je trojac zloupotrebio teški položaj zavisnosti 59-godišnjakinje o članove porodice. Kada je 59-godišnjakinja u oktobru ove godine pobegla od nasilnog trojca, osumnjičenici su je pronašli u kući njenog poznanika u Dubravi i ponovo pokušali da nateraju na prosjačenje.

Nakon što je 59-godišnjakinja odbila da prosjači, 20-godišnjak i 21-godišnjakinja su je ugurali u gepek "citroena" ali je ona uspela da otvoriti vrata i pobegne u kuću svog poznanika, nakon čega su se nasilnici udaljili.

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičene predala pritvorskom nadzorniku.

Index

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading