Hotel u Hurgadi
Foto: Shutterstock/Shutterstock/ilustracija

Britanski par, Džon i Suzan Kuper, preminuo je od trovanja ugljen-monoksidom dok je bio na odmoru u luksuznom odmaralištu u Egiptu nakon što je susedna soba poprskana pesticidima kako bi bile ubijene stenice, otkrio je mrtvozornik.

Džon i Suzan su boravili u hotelu "Steigenberger Aqua Magic Hotel" u Hurgadi u avgustu 2018. godine. Bračni par se vratio u svoju sobu da prenoći, ali ih je ćerka sutradan zatekla teško bolesne. Džon Kuper (69) proglašen je mrtvim u sobi, dok je njegova supruga Suzan (63) umrla nekoliko sati kasnije u bolnici.

Dr Džejms Adeli, stariji mrtvozornik engleskog okruga Lankašir, presudio je da je smrt uzrokovana trovanjem ugljen-monoksidom kao rezultatom udisanja pare od prskanja pesticida koji je sadržao dihlorometan, izvestila je PA, prenosi CNN.

"Do danas, naša porodica se bori da shvati šta se dogodilo. Nikada nije trebalo dozvoliti da se to dogodi", rekla je ćerka para Keli Ormerod, koja je u to vreme bila na odmoru sa roditeljima, u izjavi nakon istrage.

Ona je rekla da ništa neće nadoknaditi bol i gubitak koji su osetili od tog dana. "Poslednjih nekoliko godina je bilo najtraumatičnije i najemotivnije vreme za sve nas koji smo uključeni", kazala je ćerka. 

BONUS VIDEO

@dosije.192 ŠLEPER SLETEO SA PUTA Nesreća kod Bijelog polja, zaustavljen saobraćaj #dosije192 #bijelopolje #nesreca #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading