silovanje
Foto: Shutterstock/FOTO Shutterstock/ilustracija

Martin Ričards, (50) iz Velike Britanije ostavio je devojčicu da se suočava sa agonijom da sazna da li se ona zarazila kao rezultat napada.

Manipulativni silovatelj sedeo je s rukama na glavi dok je bio u zatvoru u Njukaslskom sudu.

Majka njegove žrtve je rekla: „Razoreni smo zbog nje i onoga kroz šta je prošla. Možemo samo da se nadamo da će početi da oporavlja. Ukrao je toliko njenog detinjstva. On je opasan pedofil kome nije mesto u društvu. Od danas se nadamo da ćemo ići napred sa saznanjem da će on biti u zatvoru veoma dugo“.

 

 

- Dok nismo bili sigurni da nema HIV, morala je da uzme nekoliko tableta. Toliko bi se uznemirila kada bi uzimala da bi joj bilo muka. Borila sam se da se pomirim sa onim što se dogodilo. Njeno samopouzdanje je iscrpljeno i posebno je nervozna oko nepoznatih muškaraca.' nastavila je ona.

Ričards je priznao tri optužbe za s****ualni napad na dete mlađe od 13 godina.

Porota ga je osudila za krivična dela silovanja, s***ualnog napada i izazivanja ili podsticanja deteta na s***ualnu aktivnost.

Sudija Gevin Dojdž rekao je da je napad bio „mučan“, dodajući u svojim primedbama o kazni: „Posebno šokantan element ovog slučaja je da je optuženi bio HIV pozitivan u vreme kada je izvršio krivično delo i da je znao da jeste. Ovo je bilo mučno ponašanje okrivljenog. To je velika sreća, u stvari, da nije preneto na nju. Međutim, gospodin Ričards je rizikovao da se to desi. Ovo je ozbiljan otežavajući faktor", prenosi metro.co.uk.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading