LOŠE VESTI ZA RUSE Amerika s Britanijom sprema preokret
Foto: Printscreen

- Cilj prebacivanja lovaca F-35 je da se pojača vojni pritisak na Rusiju. Ako pogledamo na aktivnosti NATO u celini, jasno se vidi da se manevri organizuju sve češće, da je njihov obim sve veći - sve je to deo politike obuzdavanja Rusije. Zbog toga je neophodno i preduzeti vojno-tehničke mere - rekao je on.

Upravo zato će vojno rukovodstvo doneti sve neophodne odluke kako bi se ruske snage pripremile da pruže adekvatan odgovor, naglasio je.

- Odnosno, sve ono što čini delovanje oružanih snaga koje moraju da uzimaju u obzir promenljive okolnosti, uključujući vojnu situaciju i raspoređivanje dodatnih vojnih kapaciteta koji mogu da nas ugroze - objasnio je Gruško.

Podsetimo, u avgustu su britanski mediji pisali da će do kraja godine na teritoriji Velike Britanije biti razmešteno 54 američkih aviona F-35A koji su u stanju da nose nuklearne bombe. Oni će zameniti avione F-15 koji se trenutno nalaze u Velikoj Britaniji.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading