"DOĐITE SUTRA ISPRED ŠKOLE DA VAM POKAŽEM KAKO SE PUCA" Panika u Tuzli, učenik pretio vršnjacima
Foto: Shutterstock

Razmena poruka među učenicima osnovne škole "Solina" u Tuzli putem Viber grupe, u kojoj je jedan učenik pretio drugom i pri tome spomenuo moguću upotrebu oružja, izazvala je reakciju policije. Uprava škole je brzo reagovala, a incident se na kraju okarakterisao kao "dečje pretnje".

Razmena poruka učenika na društvenim mrežama pojavila se razmena poruka između učenika, gde je jedan od njih napisao:

- Dođite sutra ispred škole u 11:20 sati, pa ću vam pokazati kako se puca - naveo je učenik, verovatno s namerom da provocira, iako je najverovatnije nikada u svom životu video pištolj, a kamoli zna kako se koristi.

Ostali su se nadovezali na to, govoreći da će doneti lažni pištolj i da "ne žele gubiti vreme na osobu koja laže".

Direktorka OŠ "Solina" Belma Smajić je u subotu prijavila slučaj policiji, a pripadnici MUP-a su juče bili u školi i razgovarali sa roditeljima.

Takođe, o slučaju je obavešten i dežurni kantonalni tužilac.

- Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, u okviru svojih redovnih poslova i zadataka, sprovodi mere na suzbijanju i sprečavanju maloletničke delikvencije, prvenstveno u delokrugu Odseka za seksualne delikte, maloletničku delikvenciju i nasilje u porodici (Sektor kriminalističke policije) - naveli su iz MUP-a.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading