Rim
Foto: Printscreen/printsc

Nesvakidašnji incident se dogodio u Rimu, kad je pas rotvajler pao sa trećeg sprata zgrade u centru Rima i umalo usmrtio trudnu ženu koja je prolazila ulicom sa svojim partnerom.

Kako prenose italijanski mediji, 28-godišnja žena je povređena ali nije životno ugrožena. Pad psa na nju sa visine od 10 metara nije ugrozio plod, što mnogi smatraju pravim čudom. Policija i hitna pomoć odmah su došli na lice mesta, a ulica je privremeno bila zatvorena.

Na par metara od žene koja je bila u potpunom šoku, ležao je pas. Njemu nije bilo spasa.

Ubrzo je na mesto nesrećnog slučaja stigao i vlasnik psa u potpunom šoku. Niko ne ume da objasni šta se dogodilo. Svedoci napominju da dok je hitna pomoć pomagala ženi, niko nije priskočio psu, koji je od zadobijenih povreda uginuo.

Pretpostavlja se da je pas izgubio ravnotežu na simpsu prozora, ali dalja istraga utvrdiće eventualno uzroke ovog nesrećnog incidenta.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
Rim

Komentari (0)

Loading