RUSI FORMIRALI NEPROBOJNI ZID Ukrajinci potučeni do nogu u Zaporoškoj oblasti!
Foto: Printscreen/Youtube

- Ukrajinski vojnici pokušali su da se probiju u pravcu Verbovog i Novoprokopovke, ali su naišli na otpor. U rejonu Verbovog naši momci krenuli su u kontranapad i napali neprijateljske položaje sistemima ‘soncepjok’ i zauzeli nekoliko neprijateljskih uporišta - rekao je Rogov.

Osim toga, kako je naveo, ruske snage takođe su izvele protivnapad kod sela Prijutno i Poltavka na vremjovskom pravcu.

Dokaz uspešnosti ruskih snaga u poslednje vreme je i podatak da je u protekla 24 časa na donjeckom pravcu ubijeno ili ranjeno do 285 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, što je saopštio je načelnik pres centra grupe snaga „Jug“ Vadim Astafjev.

- Na donjeckom pravcu jedinice Južne grupe snaga su uz podršku avijacije i artiljerije odbile pet neprijateljskih napada, pogodile 23 mesta koncentrisanja ljudstva i vojne tehnike jedinica 77. aeromobilne, 5. jurišne i 10. brdske jurišne brigade Oružanih snaga Ukrajine kod naselja Kleščejevka, Soledar i Berhovsko jezero - rekao je Astafjev i dodao da je tokom borbi uništen tenk T-72 kod Krasnogorovke i borbeno vozilo „kirpi“ kod Artjomovska.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading