Čovek preskočio brod
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

HM obalska straža je saopštila da koordinira potragu u blizini Ramsgejta nakon što je upozorena danas oko 8.55. Hitan odgovor, koji uključuje RNLI i obalsku stražu, pokrenut je u nedelju ujutro nakon izveštaja da je muškarac pao.

On se nalazio na nemačkom kruzeru Aida Perla koji se kreće od Hamburga do Roterdama u Holandiji.

Spasilačka misija se odvija na istočnoj obali Kenta. Poslata su dva čamca za spasavanje za sve vremenske prilike, a posada Ramsgatea je primila poziv u 8.20, dok je posada Dovera porinula 15 minuta kasnije u 8.35.

Helikopter za potragu i spasavanje HM obalske straže poslat je iz Lida zajedno sa avionom obalske straže sa fiksnim krilima i RNLI-jevim čamcima za spasavanje za sve vremenske uslove iz Ramsgejta i Dovera.

Pretragom na brodu je potvrđeno da je muški član posade nestao.

„Brod je odmah zaustavljen, a potraga za nestalom osobom je u toku i ima naš najveći prioritet", saopštio je nemački operater krstarenja AIDA.

Podaci iz servisa za praćenje krstarenja sugerišu da je brod krenuo od Hamburga u Nemačkoj do Las Palme na Kanarskim ostrvima. 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Da li ste ikad koristili aplikacije za upoznavanje? Kakvo je vaše mišljenje o njima? 🥰 #alodnevnenovine #alo #alonovine #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading