klinička smrt
Foto: Printscreen/Youtube/Prioritize Your Life

Ali, jedna od medicinskih sestara u operacionoj sali pokvarila je Dramondovu operaciju i on se prisetio kako je vrištala 'Ubila sam ga!' dok je trčala iz sobe.

Govoreći za "Prioritize Your Life", on je rekao da je sledeće čega se seća bio nekakav čudan osećaj u ruci, i odejednom je lebdeo iznad svog tela gledajući dole na operacioni sto.

“Gledao sam svaki šav koji mi je stavljen na palac”, rekao je.

Skot se takođe prisetio osećaja prisutnosti pored njega. Gledajući unazad, Dramond je uveren da je osoba s njim bila Bog. Bezlično biće zatim je prenelo Skota na polje puno veličanstvenog cveća, piše Unilad.

Objasnio je: “Stajao sam u polju gde je osoba koja je bila sa mnom bila odmah do mene, ali nisam mogao da je vidim. Pogledao sam ulevo i tamo su bila neka visoka stabla, i sećam se da su to bila stabla najneobičnijeg izgleda, imala su dugačko deblo s lišćem na vrhu, i bilo ih je puno.

Zatim desno od toga, bilo je poljsko cveće, prekrasno poljsko cveće, i bilo mi je do struka. I samo se sećam da sam gledao i video kako je cveće bilo lepo, jer nešto u čemu stvarno uživam je rad u dvorištu i vrtu i upravo sam se setio da su žive boje bile veličanstvene. Sledeće što sam shvatio je da osoba koja me dopratila tamo više nije bila onde i da sam bio sam, ali bilo je tako mirno."

Jednom kada je Dramond stigao do oblaka, jedna se ruka provukla do njega i rekla mu: “Još nije tvoje vreme. Imaš još stvari koje treba da uradiš."

Dok se ruka povlačila natrag u oblak, Skot je bio povučen nazad u sopstveno telo i video je kako leži na operacionom stolu. Od tada je Dramond rekao da je 'znao da mora učiniti nešto bolje sa svojim životom'.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading