putnik kroz vreme Adam Archon
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/ ApexTV

Muškarac koji kaže da je putnik kroz vreme otkrio je kada ćemo mi ljudi konačno stupiti u kontakt sa vanzemaljcima.

Adam Arčon tvrdi da je iz 2045. godine i dao je niz jezivih predviđanja o narednih nekoliko decenija, uključujući i kada će vanzemaljci sleteti na Zemlju. U video snimku koji je nedavno objavljen na TikTok-u, Archon je otkrio da možemo očekivati posetu vanzemaljaca za manje od pet godina.

„Tačno je da su vanzemaljci sleteli na Zemlju u avgustu 2028. godine“, rekao je on. „U stvari, znali smo za postojanje vanzemaljaca pre 2028. godine, ali to postaje javno poznato tek 2028.

Arčon je takođe izneo nekoliko drugih navoda o budućnosti, uključujući i to da će svetom biti uređen jedan zakon od 2030. godine.

„Sve svetske zemlje konvergiraju u jednu super-naciju“, tvrdi Arhon.

Da bi proročanstva bila još jezivija, samoproglašeni putnik kroz vreme daje svoja predviđanja dok je bio uključen na test detektora laži – a poligraf je navodno proglasio sve što je rekao istinitim.

Govoreći na u jednom podcastu, voditelj Ebrahim Abas je rekao: „Nije lagao. Davao je vrlo brze odgovore. Anketar bi mu postavio pitanje i on bi odmah, samouvereno odgovorio. Laž nije otkrivena.“

Ali nisu svi bili toliko ubeđeni u Adamove tvrdnje. Komentarišući snimak, jedan korisnik je napisao: „Detektori laži rade ako osoba veruje da je to istina“.

U međuvremenu, treći komentartor je reako da Adam izgleda kao odrasla osoba 2045. godine, što znači da je verovatno bio živ kao dete u godini u koju se vratio:

„Gde je njegova mlađa verzija“, pitali su mnogi.

„Trebalo bi da ga pronađu i urade DNK test i vide da li se radi o istoj osobi, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading