ruski obaveštajac
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/BBC News


"Zapadne specijalne službe pripremaju ukrajinske borbene diverziono-terorističke grupe za napade na nuklearne objekte Ruske Federacije. To je utvrđeno. Naravno, takve napade su sprečile naše specijalne službe...

Bilo je pokušaja da se nanese šteta Kurskoj, Smolenskoj i Zaporoškoj nuklearki", rekao je Nariškin na marginama 53. zasedanja saveta rukovodilaca organa bezbednosti i specijalnih službi ZND, prenosi "Sputnik".

Nariškin je rekao i da će pomoć Ukrajini postati jabuka razdora u SAD uoči predsedničkih izbora. Prema njegovim rečima, ukrajinska tema postaje sve toksičnija uoči izbora, a raskol se pravi između onih koji žele da Amerika bude napredan država koja rešava probleme običnih Amerikanaca i onih koji su spremni, pošto su okoreli rusofobi, da prenebregnu suštinske interese Amerikanaca.

"Ostavka predsednika Predstavničkog doma američkog Kongresa je odlična ilustracija štetnog kursa Vašingtona u Ukrajini", istakao je ruski zvaničnik.
On je rekao da kontakti između specijalnih službi Rusije i Zapada u cilju borbe protiv terorizma postoje ali se obim tih kontakata drastično smanjio.
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading