Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Kuća, koja se nalazi na putu 47 u neinkorporiranoj zajednici Dennisville u gradu Denis, postala je izvor lokalne fascinacije zahvaljujući stolici koja visi sa gornjeg sprata konstrukcije bez krova.

Grupa na Fejsbuku pod nazivom Chair Watch okupila je oko 8.000 ljudi i nudi svakodnevna ažuriranja o sitnim pokretima nesigurno postavljenog sedišta.

„Jednog dana će se srušiti, ali do tada svi moramo proći i pogledati stolicu u svoj njenoj očaravajućoj slavi“, stoji u opisu grupe. „Zašto je još uvek tu? Koliko može da traje? Hoće li eksplodirati pre nego što se cela kuća sruši? Da li je prikovana za pod? Stvari koje svi želimo da znamo i ne želimo da znamo u isto vreme jer pokvariće zabavu. Gledajte stolicu sa nama."

Članovi grupe ohrabruju svakoga ko ide na hodočašće da vidi izvor svoje fascinacije da ne uznemirava dom ili stolicu, kako bi se osiguralo da konačna sudbina sedišta ne pati od spoljnog mešanja.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading