Marko Baković
Foto: Printscreen/Faceboook

 Njen suprug Marko Baković teško je stradao, a njegova porodica posetila ga je u bolnici Mirano, nedaleko od Venecije.


Kratko su smogli snage i dali izjavu novinarki portala 24 sata.

- Ne znam šta da vam kažemo. Rečeno je i nama da mu je stanje stabilno. On je u svesnom stanju. Razgovarali smo s njim. Seća se nesreće - kratko su rekli skrhani roditelji.

Kako su dodali, posetili su ga i juče, ali tek danas su mu, teška srca, rekli da je njegova voljena supruga Antonela u stravičnoj nesreći izgubila život. S njim su ostali nekoliko sati, piše 24 sata.

Mladi fudbaler je smešten na odeljenju intenzivne nege gde se o njemu brine ceo tim lekara.

Gradonačelnik Solina: Napustila su nas dva anđela

Na Fejsbuku se ranije oglasio gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević, koji je rekao da saobraćajna nesreća nadomak Venecije nikoga nije ostavila ravnodušnim, ​ali ih je posebno pogodila spoznaja o tragediji koja je zadesila mladu sugrađanku i njenog muža.​

Marko Baković

Faceboook

 

 

​- Nažalost, ugasio se mladi život vesele Antonele i njenog nerođenog deteta, a Marko, koji se i sam bori za život, ostaje u velikoj tuzi i gubitku.​ Celoj porodici, a posebno Marku ovim putem izražavam saučešće i podršku za životnu borbu - rekao je Ninčević potvrdivši da je doneo odluku o Danu žalosti​ u ponedeljak, 9. oktobra.

- Neka Bog u svoje okrilje uvede dva anđela koja su nas napustila, a Marku (dugogodišnjem fudbaleru FK Solina i trenutnom igraču HFK Sloge) da snage i blagoslova. Uz saosećanje svih nas u ovim teškim trenucima, za ponedeljak 9. oktobar sam doneo Odluku o Danu žalosti - objavio je Ninčević na Fejsbuku.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading