Antonijela i Marko Venecija
Foto: Alo/Facebook

Prilikom sletanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije poginula je 24-godišnja Splićanka, a njen je suprug Marko teško povređen.

Članovi benda koji su svirali na njihovoj svadbi oglasili su se potresnom porukom na Fejsbuku.

 

 

- Ovo je najtužnija objava u mojoj karijeri... Pre nešto manje od mesec dana zajedno smo slavili vaš novi početak, pevali i svirali dok smo imali i zadnji atom snage, a sada srce puca od tuge i boli jer sve je to prestalo u jednom trenutku. Draga Antonela, počivaj u miru, čuvaj svog Marka od gore s nebeskih visina... Porodici izjavljujem iskreno saučešće u moje ime i ime svih članova benda "Miro boem i Aritmija benda" - napisao je na Fejsbuk profilu Miro Boem.

Podsetimo, mesec dana nakon venčanja, umesto planiranja budućnosti, roditelji i suprug planiraju sahranu, prenosi "Jutarnji list". Antonela je bila u petom mesecu trudnoće i stradala je u nesreći. Marko je na intenzivnoj nezi u teškom stanju i bio je životno ugrožen. Njihove porodice juče su već bile na mestu događaja.

21 osoba je poginula, a 15 ih je povređeno u nesreći. Među preminulim žrtvama je i novorođenče. Poginulo je devet Ukrajinaca, četvoro Rumuna, troje Nemca, Italijan (vozač), Hrvatica, dva Portugalca i osoba iz Južne Afrike.

Nesreća se, dogodila prekjuče oko 19:45 u gradu Mestreu, devet kilometara od središta Venecije, kada je autobus s turistima udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, zatim se prevrnuo i pao na krov s nešto više od 10 metara.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading