nenad marković
Foto: Printscreen/YOUTUBE/RTRS, PRINTSCREEN/FACEBOOK

Kokanović je tokom saslušanja inače tvrdio da ne zna zašto je pucao na inspektora i da je bio pijan i drogiran dok tužilaštvo tvrdi da su njegovi pomagači i on došli u noćni klub "Džil" kako bi potražili kriminalističkog inspektora Nenada Markovića i suspendovanog policajca Dalibora Bošnjakovića.

Pritvor je u četvrtak, podsetimo, određen i braći Daniju i Bojanu Saviću i Dejana Šariću koji su osumnjičeni da su Kokanoviću pokušali da pomognu prilikom bega.

Izvor blizak istrazi je potvrdio da su pre ubistva Kokanović i njegovo društvo upućivali "čudne poglede" prema inspektoru i policajcu.

- Bošnjaković je u svojoj izjavi rekao da su odmah po ulasku u lokal prema njima stalno gledali i da to nisu bili baš prijatni pogledi. Međutim, kako je rekao, niko od njih ništa nije govorio. Bošnjaković je rekao da je učestvovao u istrazi protiv jednog od osumnjičenih pomagača, ali da se inače ne poznaju - rekao je izvor.

Kokanović, koji je inače sin narodnog poslanika, inspektora Markovića usmrtio je u noći između 1. i 2. oktobra u bijeljinskoj ulici Meše Selimovića ispred lokala "Džil" ispalivši u njega dva hica u grudi.

Inspektor je u to vreme bio na dužnosti, a Kokanović je neposredno pre toga odvezao suprugu u bolnicu u Bijeljini da se porodi. Potom je sa pomagačima došao u "Džil" i počinio zločin, a nakon sat mu se supruga porodila carskim rezom.

(Jutarnji)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading