UBOLA SVOG MOMKA, REKLA POLICIJA DA GA JE TAKVOG NAŠLA Zvao u pomoć komšije, ali ga niko nije čuo
Printscreen/ YouTube

Sud u Liverpulu čuo je kako je Benet rekao policiji da je „tako“ stigao u njenu kuću u Kar Lejn Ist u Krokstetu.

Ričard Prat KC se ranije prisetio da su Benetove komšije „čule povišene glasove“ kako dolaze sa imanja oko 17.30. Otprilike 45 minuta kasnije, gospodin Anderson je "lupao i šutirao na njihova vrata", rekao je. Stanari su opisani kao "uplašeni neredom" i pozvali su policiju.

I on je pozvao 999 dok je sedeo teško povređen na njihovom pragu da prijavi da je izboden. Gospodin Anderson je „u više navrata rekao operateru da umire“, ali je dodao da „ne zna ko ga je ubo nožem niti gde se nalaze“.
Rečeno je da su mnogi od njegovih odgovora bili "nesuvisli", prenosi Liverpool Echo. Menadžer poziva je mogao da čuje Benetov glas u pozadini i tražio je da razgovara sa njom umesto toga, u kom trenutku je ona „efikasno preuzela poziv“. Ona je rekla operateru da gospodin Anderson ima "ubodne rane po celom sebi" za koje veruje da su "malo duboke". Ali optužena je tvrdila da ne zna ko ga je ubo nožem, rekavši: „Tako je ušao“.

Kasnije je utvrđeno da je zadobio površinske rezne rane na vratu, desnom ramenu, donjem delu leđa i levoj podlaktici, kao i „plitku“ ranu ubodnom ranom desne potkolenice. Ali gospodin Anderson je takođe zadobio „duboku ubodnu ranu“ u grudi, koja mu je oštetila levo plućno krilo i srce.

Nakon što je hitno prevezen u bolnicu Aintree, podvrgnut je „operaciji za koju su se nadali da će biti spasonosna“, ali je preminuo 20 dana kasnije u ranim satima 31. marta – nešto više od nedelju dana manje od onoga što bi trebalo da bude njegov 25. rođendan 8. aprila. Prat je rekao: „Medicinski dokazi sugerišu da ovo nije bio samo jedan udarac nožem, već jedna od nekoliko rana.

„Prosečne rane su možda bile površne prirode i ubod u nogu može biti male dubine, ali zajedno pokazuju zajednički napad koji predstavlja pozadinu za smrtonosnu ranu na grudima. Naš slučaj je da je Natali Benet lagala operaterki jer je dobro znala šta je uradila i nije imala izgovor za to“.

Gospodin Prat je rekao da snimak zvona na vratima pronađenog u komšijinoj kući pokazuje kako Benet „drži nož na glavi izbezumljenog i povređenog gospodina Andersona” desnom rukom i „koristi ga ili da udari Kejsi Anderson u glavu ili u najmanju ruku drži ga blizu glave“. Dodao je: „Tako, sugerišemo, nastavila je da pokazuje neprijateljstvo prema njemu čak i nakon što je morala da zna da ga je ubola nožem u grudi.

Kada su policajci stigli, ona je ponovo navela da je „tako“ stigao u njenu kuću i tvrdila da ga je prvi put videla te večeri kada je čula da lupa u kuću njene komšinice.


Istražitelji na mestu zločina su kasnije otkrili gomilu njene kose na podu kuće, za koju se činilo da je „nasilno uklonjena“ sa njene glave. U međuvremenu je u kuhinjskom sudoperu pronađen „broj oštrih predmeta“, „koji su očigledno bili natopljeni vodom“ i na kojima nije pronađena krv, dok je na adresi rečeno da je „jako mirisala na tečnost za čišćenje“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading