ŠOK OTKRIĆE NAKON ZLOČINA: Dovezao ženu na porođaj, otišao u klub i ubio inspektora? (FOTO)
Foto: Alo/Aloonline.ba

Zločin se desio u nedelju oko ponoći ispred noćnog kluba “Džil” u bijeljinskoj ulici Meše Selimovića. Osumnjičeni Nikola K. uhapšen je juče ujutro. Lisice na ruke stavljene su i D. S, B. S. i D. Š, koje sumnjiče za pomaganje u ovom zločinu, prenosi "Glas Srpske".

Policija je tokom istrage pronašla i oružje iz kojeg je počinjen zločin i ono će biti veštačeno.

Nije bilo sukoba između njih?

Prema nepotvrđenim informacijama, kobne večeri inspektor Marković je radio, a po završetku posla otišao je u klub "Džil" gde u nekom momentu sa društvom došao i Nikola K.

Izvor blizak istrazi je rekao da između njih nije bilo nikakvog sukoba, tako da nije poznat motiv ovog zločina. Prema njegovim rečima, Nikola K. je iz kluba izašao pre Markovića na kojeg je zapucao kad je on izlazio. Pogodio ga je sa dva hica u grudi. Teško ranjeni Marković prevezen je u bijeljinsku bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Načelnik Odjeljenja za hirurške grane bijeljinske bolnice Milan Todorović potvrdio je da je policijski inspektor u bolnicu dovezen bez znakova života, a imao je dve rane.

nikola k

Facebook printscreen

 

Za sada niko zvanično ne želi da otkrije šta je prethodilo krvavom činu, a više izvora je potvrdilo da je osumnjičeni Nikola K, navodno, dovezao ženu da se porodi u Bijeljinu.

Direktor Policije Srpske Siniša Kostrešević je istakao da nijedna okolnost u vezi sa ovim događajem neće ostati nerazjašnjena, niti će bilo koje lice koje je umešano na bilo koji način biti isključeno od odgovornosti.

Iz Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koje vodi istragu, saopšteno je da Nikolu K. terete za teško ubistvo, a lica D. S, B. S. i D. Š. za pomaganje u teškom ubistvu.

Debeo dosije osumnjičenog

Osumnjičeni je odranije je poznat po sukobu sa zakonom i osuđivan je. On je u decembru prošle godine u brčanskom Osnovnom sudu osuđen na dve godine i dva meseca zatvora za podstrekavanje drugih osoba na paljevinu automobila i bacanje bombe. Osuđen je zbog paljevine automobila “kija sportidž” vlasništvo zastupnika u Skupštini Brčko distrikta Uroša Vojnovića i bacanja bombe na kafić “Dos Manos”.

Radi se o nepravosnažnoj presudi. Prema optužnici na osnovu koje je osuđen, on je podstrekao Nedeljka Trifkovića da, za novac, podmetne požar na automobilu Vojnovića što je on i pristao pa je benzinom polio automobil i zapalio.

Iza policijskog inspektora Nenada Markovića, koji je ubijen u Bijeljini, ostali su ožalošćeni roditelji, supruga i sin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading