Nizama Hećimović
Foto: Alo/Facebook

Bio je u bolnici neko vreme, a nije se oglašavao za medije uprkos pozivima. Sada je na Fejsbuku napisao nekoliko rečenica u kojima se osvrnuo na greške roditelja i sistema obrazovanja. Poručuje da ne treba ćutati.

- Nisu nas učili u školama, a ni naši roditelji, niko nas nije učio da poštujemo sebe. Samo :"Ajde šuti biće bolje, strpi se". Jednom moraš reći. "Stani, dosta je". Moraš ljudima postaviti granice i ne dati da ih prelaze, jer ako ne poštuješ sebe neće te niko poštovati - napisao je Nedim.

On je prema navodima suseda ranjen u nogu dok je bežao uz uzbrdicu iznad kuće, prenose Novosti.

- Nedim je priskočio u pomoć sestri Nizami videvši da je Nermin udara, ali kada je  video da ima pištolj pobegao je da spase živu glavu - ispričale su komšije porodice Pamuković kod koje se Nizama skrivala sa bebom od muža nasilnika. 

Zijada Vuković Pamuković, Nizamina tetka, a Nedimova majka, ispričala je za medije da se ćerka njene sestre sedam dana skrivala kod nje u kući pre no što ju je Nermin pronašao.

 - Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju. Osmi dan je saznao gde se krije - rekla je Zijada verujući da je samo policija znala da je Nizama kod nje.

Tetka govori drugačije od komšiluka navodeći da je i ona bila na nišanu ubice.

- Nermin je došao, dole je na putu ostavio auto. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - ispričala je Zijada, a podseća portal Republika.

Nizama se sakrila u sobu Zijadinog sina Nedima i zaključala. Nermin Sulejamnović je uzeo bebu, odneo je do kola i ostavio. Vratio se u kuću po Nizamu.

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je...Šakama je udarao. Kada su izašli iz kuće on je Nizamu vukao za kosu, e to nikada neću zaboraviti! Ona je stala nasred puta i plakala, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka". Ja joj nisam mogla pomoći - ispričala je Zijada.

- Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu. Mog Nedima je ranio u nogu i isterao ga napolje .

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Nizama Hećimović

Društvene mreže

 

 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je objavljivao uživo, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je teško ranjena Harisa Onder majka i supruga ubijenih.

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading