IZBO GA 11 PUTA I OTIŠAO U DRUGU SOBU Jeziv pokušaj uzbistva u studentskom domu, evo zbog čega je došlo do sukoba
EPA

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Da Gama T.O. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on 26. septembra oko 2.30 časova u jednoj sobi u Studentskom gradu nakon kraće verbalne rasprave i fizičkog sukoba, oštećenog uboo kuhinjskim nožem, sečiva dužine 11 centimetara, u predelu donjeg dela stomaka i leve nadlanice, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu opasnu po život. Nakon toga je pobegao u drugu sobu, gde je pronadjen i uhapšen, dok je oštećeni hospitalizovan.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni i osteceni sukobili su se zbog klima uredjaja. Osumnjiceni je hteo da ukljuci klimu, a Osteceni se tome protivio te je pocela svadja i tuca . . Cimeri su protkle 3 godine i ranije se nisu svadjali.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading