Teresita Lucijana Lopez
Foto: Alo/Društvene mreže

Serhio Patricio Galvan, policijski službenik iz Formose, upao je u ponedeljak u kozmetički salon u kojem je njegova bivša devojka Teresita Lucijana Lopez radila kao sekretarica. Nakon što je objavio da će ona biti “njegova ili ničija”, zapucao je i usmrtio nesrećnu ženu, a potom ušao u toalet sa namerom da izvrši samoubistvo.

Upucao se jednom u abdomen a drugi put u glavu, ali je preživeo i prebačen je u lokalnu bolnicu.

- Pogledaj šta si me naterala da uradim! – čulo se kako Galvan viče nakon napada, preneo je “Foks njuz”.

Policija je saznala da su Galvan (35) i Lopez (34) bili u “romantičnoj vezi”, ali da su raskinuli u avgustu. Njihovi prijatelji su ispričali da je Galvan teško podneo raskid i da je nastavio da uznemirava Lopezovu do te mere da je ona htela da ga prijavi. Policija je potvrdila da nije primila njenu prijavu pre ubistva.

Navodno je htela da je podnese na dan kad je ubijena.

Rekla je Galvanu da je na poslu, da bi se on pojavio nekoliko minuta kasnije. Ubistvo je počinio svojim službenim pištoljem.

U toku je autopsija da bi se ustanovilo koliko je puta Galvan, koji je trenutno na odeljenju intenzivne nege, pucao na bivšu devojku.

Marijana Barbeti, vlasnica kozmetičkog salona, rekla je novinarima da je bila u svojoj kancelariji kad je čula da sekretarica urgira na nekog da zove policiju.

- Prvo sam pomislila da je u pitanju pljačka i izašla sam na ulicu kroz prozor. Tamo sam videla devojku u čekaonici a ona je rekla: “Doktorko, ušao je čovek i upucao vašu sekretaricu a potom i sebe” – ispričala je Barbeti.

Sestra žrtve Patricija napisala je na društvenim mrežama da “ne zna kako da nastavi” bez Teresite.

“Hvala ti bože za sestru koju si nam dao na 34 godine. Volimo te Teresito Lucijano Lopez”, napisala je Patricija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading