UBILA MAJKU JER JE OTKRILA NJENU TAJNU Ćerka iz pakla zverski napala jadnu ženu,  tiganjem je udarala po glavi i ubola 30 puta u vrat
EPA

Devojka iz Ohaja (23) je ubila svoju majku tako što ju je pretukla tiganjem i izbola je desetak puta nakon što je otkrila da je njena ćerka izbačena sa fakulteta.

Sidni Pauel je proglašena krivom za ubistvo, napad i petljanje sa dokazima u brutalnoj smrti Brende Pauel (50).

"U martu 2020. godine Sidni je udarila tiganjem u glavu Brendu, a onda ju je izbola skoro 30 puta u vrat", rekla je policija u saopštenju.

Sidni, bivša studentkinja, plakala je u sudnici u sredu nakon što ju je porota proglasila krivom.

Policija je pronašla Brendu u njenoj kući sa teškim povredama 2. marat 2020. godine. Ona i njena tada 19-godišnja ćerka odvedene su u bolnicu, gde je Brenda preminula, prenosi New York Post.

 

@plundertruecrime Sydney Powell at 19 killed her mom then pretended to be her on the phone with University of Mount Union Dean John Frazier (9/8/23) #SydneyPowell #BrendaPowell #CourtTV #Akron #Ohio #court #trials #truecrime ♬ original sound - PLUNDER TRUE CRIME

 

Tužilaštvo je reklo da je Sidni napala svoju majku dok je telefonom razgovarala sa zvaničnicima iz njene škole.

okom suđenja odbrana je tvrdila da Sidni boluje od šizofrenije zbog čega ne može da bude odgovorna za ubistvo.

Džejms Rirdon, stručnjak koji je uspostavio dijagnozu, rekao je da je Sidni doživela psihotični slom kada je ubila svoju mamu, koju je smatrala svojom najboljom drugaricom.

Stiven Pauel, Sidnin otac i muž žrtve, molio je tužilaštvo da postignu dogovor bez suđenja, ali je tužilaštvo reklo da želi da porota donese odluku.

"Sidni je prestala da je napada tiganjem, verovatno je otišla u kuhinju sa nožem. Morala je da promeni oružje i nastavi da je napada", rekao je pomoćnik tužioca Brajan Stano.

On je istakao da je Sidni izvela smrtonosni napad jer nije želela da njena tajna bude otkrivena.

"Ubadanje nožem u vrat nekoliko puta? To je namerno", dodao je Stano.

Presuda će joj biti izrečena 28. septembra. Može da bude osuđena na doživotnu kaznu zatvora sa mogućnošću uslovne slobode posle 15 godina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading