Aleks Trevito
Foto: Printscreen/Printscreen/ TikTok

U pratnji svoje majke, tinejdžerka je došla do bolnice Artesia 27. januara gde se lekarima žalila na bol u leđima.

Tom prilikom lekari su je upitali da li je trudna, s obzirom da su bolovi kakve je opisala česti tokom trudnoće, što je devojčica negirala. Ona je objasnila kako nikada nije imala intimne odnose, te da ne postoji opcija da je u drugom stanju. 

Pored njenih tvrdnji, lekari su odlučili da joj izvade krv, a rezultati testa pokazali su da je devojčica trudna. Kako bi se uverili u tačnost rezultata, oni su test ponovili, ali on je ponovo bio pozitivan. 

U jednom trenutku, tinejdžerka je rekla da mora da ide do toaleta u kojem se zaključala. Kada je osoblje videlo da devojčica ne izlazi, lupali su na vrata jer su posumnjali da joj je pozlilo, s obzirom da su već znali za njenu trudnoću. Ona je odbijala da napusti toalet, a nakon 20ak minuta, uz pretnje da će neko razvaliti vrata, ona je izašla iz toaleta. 

Medicinsko osoblje se šokiralo kada je videlo krvav pod, a devojčica je tvrdila da je dobila ciklus. 

Međutim, kada je čistačica došla da sredi kabinu, primetila je da je kesa za smeće teška i otkrila je da se u njoj nalazi mrtva beba. Ona je brzo bila otkrivena, a devojčica je rekla: " Uplašila sam se, to je jednostavno izašlo iz mene i nisam znala šta da radim". 

Ona je tvrdila da nije znala da je u drugom stanju, kao i da je beba umrla pri rođenju, a naređeno je da se uradi autopsija deteta, kako bi se utvrdio pravi uzrok smrti. 

Nekoliko dana kasnije, dok rezultati nisu bili gotovi, devojčica je nasmejana pozirala sa svojim dečkom na maturskoj večeri, kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, pripadnici policije su je nedugo zatim priveli kada su stigli rezultatati autopsije.

 

 


Tužioci kažu da ga je ubila tako što ga je zadavila, a tinejdžerkin advokat sada kaže da je bolničko osoblje ubilo bebu dajući tinejdžeru lekove poput morfijuma.

Mičel je u utorak tvrdila da su video snimci koji prikazuju Trevizo u njenoj bolničkoj sobi i u hodniku nakon porođaja prekršili njena prava na privatnost. Takođe je tvrdio da joj je policija postavljala pitanja u njenoj bolničkoj sobi, a da nije pročitala njena Mirandina prava. Trevizo je na snimku priznala da je rodila dečaka i bacila ga u smeće. Država je, međutim, odgovorila da se zakoni o privatnosti ne primenjuju ako je u prostoriji bila treća osoba, u ovom slučaju Trevizova mama, ili u javnim prostorima kao što je bolnički hodnik. Sudija Grej je tražio dodatne informacije od obe strane. Takođe je dala Trevizu, koji je pušten uz kauciju, dozvolu da otputuje u Las Cruces da pohađa koledž.

Trevizo nije javno govorila otkako je optužena, ali je njen advokat Mičel rekao za DailiMail.com da je nepravedno oklevetana. „Činjenica je da ona nije ubila svoju bebu. Testiranje (koje je urađeno) da bi se utvrdilo da je uradila toliko je zastarelo da je srednjovekovno. 'Nije bilo davljenja. Ovo nije slučaj ubistva", rekao je on.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading