Mark Zakerberg i Ilon Mask
Foto: AP/Tanjug/Ap

Osnivač Fejsbuka (sada Meta) i multimilijarder Mark Zakerberg jednom prilikom je otkrio zašto svaki dan nosi jednostavnu sivu majicu na posao.

Zaista, kada pogledate našu galeriju, videćete da je Zakerberg skoro uvek u sivoj majici, pa je tako i njegov avatar u "Metaverzumu" u sivom.

Novinari su iskoristili jednom priliku da upitaju milijardera ,,zašto nosi sive majice, kad sebi može da priušti šta god želi'', a njegov odgovor je veoma zanimljiv.

Kako je pojasnio, nedostatak smisla za modu omogućava mu da ostane više fokusiran na svoj poslovni život.

DA LI ZNATE ZBOG ČEGA JEDAN OD NAJBOGATIJIH LJUDI SVETA UVEK NOSI SIVU ODEĆU? Mark Zakerberg rešio misteriju i otkrio zbog čega bira ovu boju

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Stvarno želim da pojednostavim svoj život kako bih morao da donosim što manje odluka o bilo čemu osim o tome kako najbolje služiti ovoj zajednici - rekao je, dodajući kako u ormaru ima "više istih majica".

- Osećam kao da ne radim svoj posao ako deo energije trošim na stvari koje su glupe ili neozbiljne - dodao je on.

Sudeći po njegovom Instagram profilu, osnivač Mete (nekadašnjeg Fejsbuka) je u međuvremenu proširio svoja modna izdanja, pa ga u poslednje vreme često možemo videti u tamnoplavim majicama, ali i nešto odvažnijim izdanjima piše Index.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading