Žena pendrekom tuče muža i ljubavnicu
Foto: Alo/Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio bizaran snimak u kojem je navodno žena iz Bosne policijskim pendrekom pretukla muža i njegovu ljubavnicu.

Snimak za koji se ne zna pouzdano kada je nastao i gde je snimljen, od juče se deli društvenim mrežama, postao je popularan zbog niza bizarnosti aktera. Kako su pojedini pisali, navodno je sve snimljeno na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Naime, kako se vidi na snimku, starija žena rukama čupa, a potom i pendrekom udara mlađu, non stop je psujući.

Čupala je za kosu i udarala pendrekom po telu

U tom trenutku, celu bizarnu situaciju začinio je njen suprug, koji je navodno uhvaćen u prevari, a koji je sudeći po svemu, stao na stranu žene za koju svi tvrde da je ljubavnica, piše Blic.

- Nosi se! Nosi se! Nosi se ti! Nosi se! - vikao je on pokušavajući da odbrani mlađu devojku.

Međutim, situacija umesto da se smiri, postajala je sve napetija

- Makni se od mene. Rekla sam da mi neće doći u moju zemlju - urlikala je ona dok je naizmenično tukla pendrekom i čupala nesrećnu ženu.

Na kraju, sve priznao?

U jednom trenutku, ona je ipak odlučila da ode iz bašte restorana gde se sve odvijalo. Tom prilikom, nogama je izgazila crvene lakovane sandale na štiklu koje su stajale na podu, a koje su pripadale ženi koja je pretrpela batine.

Kada je završila sa lomljavom štikli, ona je još jednom ponovila niz psovki na račun supruga i žene za koju je mislila da mu je ljubavnica.

Tom prilikom, muškarac sa snimka je rekao samo jednu reč, a koja je svima upala u uši: "Desi se".

Za sada nije poznato zdravstveno stanje pretučene žene, kao ni da li je sve dobilo sudski epilog, budući da je žena sa snimka koristila policijski pendrek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Abc

16.09.2023 16:21

Ruke joj se pozlatile, no trebala je i onog glavonji malo usput ispendrekati