El Katler
Foto: Alo/Go found me

Mlada policajka je zadobila višestruke prelome lobanje, kičme, nogu i ruku, rebara... Trenutno se nalazi u indukovanoj komi u Opštoj bolnici Dubrovnik.

Nesreća se dogodila 26. avgusta. Sa njom je bio muškarac (34) koji je takođe pao sa zida i zadobio prelom potkolenice.

Portparolka PU Dubrovačko-neretvanske županije Andrijana Biskup rekla je da je moguće da se Katler naslonila na muškarca i da je moguće da je svemu kumovao alkohol.

Katler je imala putno osiguranje, međutim, osiguravajuća kuća odbila je zahtev za nadoknadu štete. Njena porodica sada pokušava da prikupi dovoljno sredstava kako bi devojka mogla da se vrati u Australiju.

Džošua Katler, brat povređene devojke, pokrenuo je u ponedeljak humanitarnu kampanju na platformi GoFundMe kako bi skupio sredstva da sestru vrati iz Dubrovnika. Katler je rekao da će lečenje njegove sestre, koju je opisao kao brižnu osobu, koštati 60.000 evra i da bi proces prebacivanja do Australije mogao da košta i više od 240.000 evra.

- Oporavak će trajati više meseci. Biće potrebno više operacija i više meseci fizikalne terapije. Tek će nakon toga ponovo moći da pomaže svetu. To ne može da ostvari sama, a ne možemo ni mi. Možemo samo zamisliti koliko bi se bojala kad bi znala kakve je ozlede pretrpela. Ne možemo vam ni reći koliko se bojimo i koliko je važno da se vrati kući. Još je mnogo života ispred nje. Treba joj sva pomoć kojoj joj lekari, porodica, prijatelji, kolege i vi možete dati. Svet nema dovoljno Ela i ona mu je potrebna - rekao je policajkin brat.

Katler se zahvalio lekarima i osoblju Opšte bolnice Dubrovnik i rekao da su mu rekli da je od presudne važnosti da njegovu sestru prebace u veću i bolje opremljenu bolnicu.

- Znaju da je za nju najbolje da dođe kući gde će osetiti ljubav porodice i prijatelja - dodao je Katler.

Jutarnji

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading