NEPLANIRANA TAKSI VOŽNJA Mače "Gizmo" putovalo više stotina kilometara zaglavljeno iza rešetke automobila
Alo!/M. G.

Taksista Tom  iz Velsa, kad je završio 12-časovnu smenu, koja ga je odvela na aerodrom je to otkrio. On veruje da je mačka, po imenu Gizmo, bila tamo ceo dan, a možda čak i nekoliko dana, jer je nestala pre nedelju dana.

Tom, je rekao da je sve otkrio 15. avgusta.

„Video sam je kako je poludela. Mislio sam da mi auto gori. Zaustavio sam se i otišao da pogledam šta je to“, rekao je.

„Mačka je bila crna tako da je u početku nisam video. Kada je okrenula glavu prema meni, skočio sam milju i pao unazad. „Izvadio sam kutiju za alat i skinuo branik iz automobila. Mačka je poludela, ali uradio sam šta sam morao i podigao je sa rešetke.


„Ubacio sam je na suvozačko sedište u automobilu i zaspala je za nekoliko sekundi. Potpuno izbezumljen. Mora da je bila iscrpljena, blagoslovi je.’ Tom je odvezao mačku lokalnom veterinaru koji je rekao da je zdrava i da ima mikročip.


Tom je rekao: „Nemam pojma kako je završila tamo. Nema rupe ispod rešetke ili bilo čega.


"Moja pretpostavka je da je ona ušla tamo istog dana. Bio je to jedan od onih dana kada sam vozio satima i prešao najmanje 800 kilometara. Koliko znam, bila je unutra samo deset minuta, ali je verovatno mogla biti tamo godinu dana, a ja ne bih znao jer nikada ne bih pomislio da tamo proverim. Sada svaki put kada prođem pored auta pogledam iza rešetke za svaki slučaj“, rekao je taksista.

Ispostavilo se da njeni vlasnici žive u Miskinu u Velsu, oko 12 kilometara od Tomove kuće i veoma su zahvalni Tomu, što im je pronašao ljubimca.

Rekli su mu da se Gizmo vratio kući i privukao mnogo pažnje. U međuvremenu, jedna žena iz Kvinslenda u Australiji objavila je prilično zastrašujuće otkriće.

Ona je pronašla je pitona od 1,5 metara sklupčanog iza slike u svojoj dnevnoj sobi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading