Abazović: Torta čeka, samo da se ne ubuđa!
Foto: Printscreen/Printscreen

- Ako se formira nova vlada, naravno da ću biti u opoziciji. Tamo idem sa velikim zadovoljstvom jer ljudi treba da odrade nešto što realno ja i ne bih želeo da odradim - rekao je Abazović, koji je lider pokreta URA, preneo je RTCG. Dodao je i da njegov pokret nije deo „svađe koja je nastala“, te da mu je drago zbog toga.

- Evo neka naprave vladu, ali kad prođe medeni mesec, neka ne bude čuđenja. Kad prođe medeni mesec, što bi rekli mladi, uzeće se kokice i onda kreće priča - rekao je Abazović, odgovarajući na pitanja novinara u Podgorici. On je istakao da Crna Gora neće imati inkluzivniju vladu od njegove, dodavši da su u njegovoj vladi svi zastupljeni.

- Ja im želim sve najbolje, torta čeka, samo da se ne ubuđa - rekao je Abazović i naveo da neće obavljati funkciju poslanika dok se ne izabere nova izvršna vlast, kao i da ne može da podnese ostavku na mesto premijera zato što, kako je rekao, nema ko da ga zameni.

- Zakon ovakve stvari nije predvideo. Što se pre izabere nova vlada, to je to. Neko mora da upravlja državom - poručio je Abazović.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading