spasilac gurnuo mladića na bazenu
Foto: Printscreen/Printscreen/ Društvene mreže

Spasilac na jednom bazenu u Austriji našao se pred velikom osudom javnosti nakon što je doslovno gurnuo jednog mladića sa skakaonice visoke deset metara.

Incident koji je odigrao 13. avgusta na opštinskom bazenu Stejer u Austriji, postao je viralan na društvenim mrežama, a sam čim šokirao je austrijsku javnost. Usled samog bizarnog i opasnog čina, pokrenuta je i istraga.

Video koji se širi društvenim mrežama pokazuje mlađeg muškarca kako se drži za ogradu na skakaonici, dok ga spasilac nogom gura u leđa i čovek je potom pao sa 10 metara visokog skakačkog tornja, piše portal OÖNachrichten, prensi Blic.

 

 

Pokrenuta istraga

Spasilac je u međuvremenu ispitan, uputio je javno izvinjenje i kazao je kako mu je jasno da njegov postupak nije bio u redu. Kakve ga sankcije čekaju, trebalo bi biti jasnije idućih dana, a još nije sasvim jasno što je prethodilo bizarnom incidentu.

Kako prenosi portal "Dnevnik.hr", izjave svedoka su protivrečne, a prema nekim navodima, mladić je predugo stajao na skakaonici pošto ga je uhvatio strah. Nakon nekoliko trenutaka, njemu je prišao spasilac i gurnio ga je sa skakaonice visoke 10 metara.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading