"BRAJAN JE ZVAO ANINOG SINA" Oglasila se majka Ane Volš nakon nove policijske potrage u Bostonu
Foto: Alo/Foto: Tanjug

Anina majka Milanka Ljubičić jedan srpski medij kaže da nije upoznata sa ovim informacijama, ali otkriva da je Brajan Volš iz zatvora kontaktirao sa svojim sinom.

Za telom Ane Volš, za čije ubistvo u novogodišnjoj noći je optužen njen suprug Brajan Volš, policija traga više od pola godina. Američki mediji objavili su sada da je policija ponovo počela da pretražuje deo od auto-puta 95 do tržnog centra u naselju Pibodi, koje se nalazi manje od 1,6 kilometara od deponije gde je pronađeno nekoliko predmeta „vezanih za slučaj“.

U međuvremenu, suđenje Brajanu Volšu je odloženo, a Anina majka Milanka Ljubičić kaže za Nova.rs da nije obaveštena o najnovijim informacijama, ali nam se žali I da nije sigurna da će živa dočekati kraj suđenja.

„Mene u životu održavaju lekovi i psihički se pripremam da saznam istinu svaki put kada zakažu suđenje, a onda kada ga iznova odlože po ko zna koji put, verujte mi, kao da me neko ubije. Sve više se bojim činjenice da neću živa dočekati da saznam gde je Ana i šta se dogodilo pre osam meseci kada sam poslednji put čula glas moga deteta“, navodi uznemirena Milanka. Nada se da će na ročištu zakazanom 2. novembra čuti nove informacije o svojoj ćerki.

„Čula sam da su pribavljeni novi dokazi i da se konačno očekuje da će rezultati DNK analize koji su poslati na veštačenje u nezavisnu laboratoriju stići za oko dve nedelje. Nadam se da ću dočekati da tog 2. novembra, kada će biti nastavljeno suđenje, konačno saznam šta mi se dogodilo sa ćerkom“, navodi nesrećna žena.

Milanka kaže da mesecima želi da veruje da Brajan nije bio sposoban za delo za koje se tereti, ali da ipak bolje poznaje svoje dete.

„Ona je za decu živela, ne bi ih na 10 dana ostavila, a da ne pričamo o osam meseci. Jezivo mi je da mislim da je Brajan koga ja znam i koji mi je život spasio i brinuo o meni kao da sam mu majka, bio u stanju da moju ćerku, njegovu ženu i majku njegove dece, ubije, seče ili šta se sve navodi. Sa druge strane, zašto su njene stvari u kontejneru? Zašto ima krvi? Kako je žena od 60 i nešto kilograma nestala? Ja ne mogu da poverujem u činjenicu da mi mi ne pričamo o igli nekoj ili igrački, mi govorimo o ženi, o biću“, plačući kaže neutešna Milanka.

Brajanov poziv iz zatvora

Milanka nam priča da je pre više od mesec dana njen najstariji unuk je proslavio rođendan i da ga je tada Brajan kontaktirao iz zatvora.

„Po njihovom nekom zakonu, 19. jula putem video poziva Brajan je pozvao najstarijeg sina, čestitao mu je rođendan. Međutim, moj unuk je samo odgovorio da mu nedostaje majka i pitao ga gde je mama. Nisam imala srca dalje da slušam, ne znam šta je odgovorio. Mislila sam da deca nisu svesna svega, ali ipak najstariji jeste. Doduše, sva trojica su od tri nestašna dečaka koji su prepuni energije postali mirna deca. Sve se odražava i na njih“, dodaje Milanka za naš list.

Podsetimo, Brajan Volš, koji je prvo uhapšen zbog ometanja pravde, optužen je i za ubistvo supruge Ane, kao i za nepropisan prenos ljudskog tela.

Prema navodima optužnice, Volš je svoju suprugu Anu, dok su njihova deca spavala na spratu, ubio, a potom njeno telo raskomadao, a delove tela bacio na nekoliko mesta u okolini Kohaseta kraj Bostona gde su živeli.

Nestanak Ane Volš policiji su prijavile njene kolege videvši da se 4. januara ne pojavljuje na poslu. Kada je policija zakucala na Brajanova vrata, pretvarao se da ne zna ništa o njenom nestanku i danima je glumeo ucveljenog supruga, sve dok nije i zvanično osumnjičen za zločin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading