BIVŠA PREMIJERKA FINSKE PONOVO ŠOKIRA Sveže razvedena političarka nastavila sa skandaloznim fotkama! (FOTO)
Foto: EPA/LUDOVIC MARIN / POOL

Sana Marin je pokazala vitku figuru u nekoliko elegantnih, ali i pomalo oskudnih haljina dok se zabavljala sa svojim prijateljima na trodnevnom muzičkom festivalu "Flow" održanom u Helsinkiju.

Najmlađa premijerka u istoriji podelila je brojne fotografije na kojima uživa u životu bez politike i, kako ga je nazvala, svom prvom „pravom letnjem odmoru“ nakon dugo vremena.

Pratioce na društvenim mrežama počastila je sa nekoliko seksi izdanja u uskoj crnoj haljini, ali i kožnoj mini suknji, a mnogi su prokomentarisali kako Sana ide u korak sa vremenom, ali i sa mlađom generacijom.

Podsetimo, bivša finska premijerka iznenadila je javnost kada je pre više od dva meseca objavila vest da se razvodi od supruga Markusa Raikonena, sa kojim je bila u braku tri, a ukupno u vezi 19 godina.

"Zajedno smo podneli zahtev za razvod. Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj ćerki", napisala je Marin na Instagramu.

Marin je zvanično napustila mesto premijerke Finske kada je Peteri Orpo iz Nacionalne koalicione stranke preuzeo dužnost. Iako je bila nosilac liste, Marin i njena stranka zauzeli su treće mesto na izborima, piše Blic.

Snimci sa zabava

U Finskoj je suočena sa kritikama zbog snimaka sa svojih razuzdanih privatnih zabava koje su procurile na internet i visokih javnih troškova njene vlade.

Prošlog leta procurilo je više snimaka na kojima je zabeleženo njeno "partijanje", a to je takođe nešto što joj je obeležilo mandat.

Jedan od snimaka prikazuje Marin kako provokativno pleše u 4 sata ujutru u klubu u Helsinkiju zajedno sa jednom pop pevačicom, influenserkom i televizijskim i radijskim voditeljima.

Usled tvrdnji da su neki od prisutnih koristili droge, ona se testirala i imala je negativan test, prenosi "Jutarnji list".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading