Gradačac
Foto: Alo/Društvene mreže

Kako je ispričao kroz suze, Sulejmanović mu je rekao: "Imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe!".

- Radio sam s njim. Porodičan sam čovek. Imam dvoje dece. Ovo što se dogodilo ne opravdavam, ovo ni životinje ne rade. Mene je stid što sam tog čoveka ikad poznavao. Osećam se izrađeno, izigrano, nemam reči za ovo što je uradio. Mi se poznajemo celog života, proveli smo detinjstvo zajedno, srednju školu. On je kasnije otišao svojim putem ja svojim, nakon 15 godina sam otvorio teretanu - rekao je Džinović i dodao: 

- S Nerminom sam bio u četvrtak, ništa nije spominjao. Znao sam da je imao problem s Nizamom. Nju sam voleo i poštovao kao sestru svoju. S njom sam bio u jako dobrim odnosima. Svaki problem koji je imala, ja sam ustajao za nju i za njeno dete. Nikakav vid podržavanja prema Nerminu nije postojao. I na tom lajvu ja sam njemu napisao brate, pa se to nije povezalo. A ja sam mu pisao, "molim te, šta ti je... ne podržavam niti ću ikada to podržavati." To jutro sam od Nermina dobio poziv. Pre toga me otac probudio. Onda me Nermin nazvao i rekao mi da upalim Instagram i gledam. Ja sam upalio, nisam verovao šta je uradio, to je životinjski čin. Prekinuo je lajv, nakon toga me pozvao i rekao mi: "Hoćes li hraniti dete moje" - govori kroz suze.

Kaže da mu je nakon toga poslao lokaciju.

- Otišao sam u policijsku stanicu i rekao da znam gde se nalaze. Rekao mi je da dete može umreti jer nije primilo terapiju. Prišli smo s leđa vikendici, gde smo ugledali telo Nizamino. Ispred nje je bilo dete. Čuli smo zvuk, kao plač. Uzeo sam dete u naručje i počeo da bežim. Prepao sam se jer sam video kamere i mislio da će i nas pobiti. Sakrili smo se u šumu s policijom. Naišao je auto, policija i odvezli su nas u bolnicu. I dete i mene.

Tražio sam da vidim curicu, kad su mi dete doneli čisto, okupano, pogledao sam je i poljubio i rekao "Lena, Emir je uz tebe". Uzeli su dete od mene i otišli.

Posle toga sam video lajv, molio sam ga, brate, nemoj, a to me koštalo jer su ljudi uzeli iz konteksta i misle da ga ja podržavam.

Nermin me opet pozvao i rekao: "Ubiću i tebe hinjo, moli Boga da ne naiđem na tebe". Ja sam mu rekao: "Reci gde si, doći ću, pucaj u mene" - rekao je, između ostalog, Emir Džinović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading