Ubistvo u Gradačcu
Foto: Printscreen/Printscreen Facebook

Policajka je prema nezvaničnim navodima portala crna-hronika.info bila u vezi sa trostrukim ubicom Sulejmanovićem. Lokalni mediji su objavili i njene fotografije.

Nizamina porodica na društvenim mrežama prethodno je potvrdila navode da se radi upravo o policijskoj službenici.

Emina Buljubašić, sestra Nizame Hećimović, koju je u petak brutalno ubio njen nevenčani muž, oglasila se na društvenim mrežama. Buljubašić je u poruci napisala da Sulejmanović nije jedini koga krivi za smrt svoje sestre.

- Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sudija Lejla Numanović koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli sa kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici - objavila je Emina Buljubašić.

Ubistvo u Gradačcu

Printscreen Facebook

 

 

Policajki na društvenim mrežama stižu salve uvreda i stravične pretnje od trenutka kad se pojavila informacija da je otkrila Sulejmanoviću gde je Nizama krije.

- Spavaš li mirno? Da li si sada srećna? Žena si! Kako si mogla?! Da li možeš mirno nastaviti da živiš kada znaš šta si uradila i čemu si uzrok?! Ništa nisi bolja od dotičnog. Ti nisi ni za žaljenje! Treba ti suditi za učestvovanje u ubistvu. Vidiš ja te nisam ni jednog trena vređala jer si probila dno i mimo dna. Nadam se da će kazna Božja stići - navodi jedna korisnica.

- Ubila si majku malog nedužnog stvorenja - navodi druga korisnica.

- Doživotna kazna! Daboga nikada ne zaspala mirno - glasi jedna od mnogih poruka.

Pomahnitali Nermin Sulejmanović, podsetimo, tokom krvavog pohoda usmrtio je u petak tri osobe. Ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca gde je ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio suprugu i majku Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu i građanina Nedima Pamukovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading