Vikendica u Gradačcu
Foto: Printscreen/Foto: YouTube printscreen/Avaz TV

Pomahnitali ubica Nermin Sulejmanović danas je brutalno likvidirao svoju nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović. Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu, na kom se kasnije još jednom oglasio, takođe uživo. Na kraju je izvršio samoubistvo.

Masakr je započeo u vikendici u mestu Sibovac, gde je doveo svoju nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović i njihovo dete. Ona se sa ćerkom prethodno krila kod tetke, odakle ih je Nermin oteo i doveo u vikendicu.

Nakon što je brutalno pretukao, Sulejmanović je hicima iz pištolja ubio Hećimović. To je uradio dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu. On je prvo krvnički pretukao suprugu a potom ju, krvavu i sa brojnim povredama, snimao dok obamrla od udaraca i lica izobličenog od povreda, sedi ispred kuće.

Ubica je potom uzeo pištolj, a u pozadini snimka se čuje dete kako plače. Sulejmanović potom snima teško povređenu suprugu uz reči "gledajte, kad imate posla s ***** koja te prijavi policiji". Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Podsetimo u krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading