Kristal Kasketa
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Stravično ubistvo dogodilo se u bebinoj spavaćoj sobi u subotu oko 7 sati ujutru u gradu Somers, koji se nalazi u okrugu Vestčester. Do tragedije je došlo u porodičnoj kući od milion dolara u kojoj je doktorka živela sa detetom i njenim 37-godišnjim suprugom Timom Taltijem.

Njen suprug je vidno uznemiren medijima rekao da mu daju malo vremena. Starost i pol deteta još nije poznata, ali objave na društvenim mrežama sugerišu da je beba rođena oko marta, dakle oko četiri meseca.

U trenutku ubistva, u kući su se nalazili roditelji Kaskete.

 

 

Ko je bila dr Kristal Kasketa?

Kasketa je diplomirala na Medicinskom koledžu u Albaniju, gde joj je dodeljena nagrada za saosećanje i podršku koju je pokazala u ophođenju sa pacijentima.

Završila je specijalizaciju na Medicinskom fakultetu Hofstra Nort Šor u Univerzitetskoj bolnici, gde je dobila sličnu nagradu.

Bila je specijalizovana za rak dojke. Kada je bila u 8. razredu, najbolja drugarica njene majke umrla je od raka dojke i ovaj događaj ju je, kako se kaže, podstakao da nastavi karijeru u medicini.

U bolnici su odbili da komentarišu tragični događaj.

Gala venčanje u Bruklinu

Par se venčao u Bruklinu, 2019. godine na prelepoj ceremoniji, a Kristal je nosila belu haljinu. Talti je vlasnik kompanije Talti Bars proteinskih pločica.

- Preliminarna istraga je otkrila da je oko 7:00 sati Kristal Kaseta ušla u sobu svog deteta i pucala u svoju bebu, a zatim je izvršila samoubistvo - navela je policija u kratkom saopštenju.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading