Stranka pravde i pomirenja: "Spajić manipuliše Bošnjacima"
Printskrin

„Očekivati od samog Hadžića rezon i razumijevanje, o časti da ne govorimo, prosto je iluzorno ali očekivati od pre svega budućeg mandatara i lidera pokreta Evropa sad Milojka Spajića, a svakako i od predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, dve ključne osobe zadužene za poštovanje zakona, ubrzani put Crne Gore u EU, da upoznati do najsitnijih detalja ne guraju prst u oko ni zakonu a pre svega dostojanstvu bošnjačkog naroda, bilo je sasvim očekivano i neophodno“, navedeno je iz SPP-a.

Kako ističu iz SPP-a i Milatović i Spajić su visoko postavljenog Hadžića na svojoj listi skrivali i u potpunosti izolovali do te mere da mu nisu dozvolili ni u rodnim Rožajama da se obrati skupu, da prošeta sa njima čaršijom do centralnog skupa u Podgorici kada jedino Hadžiću nisu dozvolili da se obrati skupu. Oni konstatuju da je budući mandatar poveo Hadžića na slikanje kod predsednika.

„Razlog je sasvim jasan i laicima, a krije se u potrebi lidera pokreta Evropa sad Spajića da Hadžića voda kao predstavnika Bošnjaka onda kada mu zatreba. A danas mu treba kako bi javnosti a pre svega međunarodnoj zajednici pokazao da ima svog političkog Bošnjaka koji će se “boriti” za prava tog naroda. Poslušan čovek bez svog stava, koji je izdao i prevario sve one sa kojima je sarađivao najpoželjnija je roba u Skupštini Crne Gore. Iako se pokret Evropa sad nevešto branio od optužbe da je Hadžića prisvojio upravo za namene poput današnje sada je više nego jasno da smo bili u pravu i da politička i pravna prevara koju su izveli ima za cilj samo jedno – manipulaciju i degradaciju Bošnjaka u Crnoj Gori. Ovim putem još jednom poručujemo i budućem mandataru Spajiću i predsedniku Crne Gore Milatoviću da akvizicija zvana “nezavisni poslanik Seid Hadžić” nije uspela niti će kad uspeti, da ćemo sudski proces dovesti do kraja makar išli do Strazbura i da Bošnjaci u Crnoj Gori a naročito mi iz SPP ni mnogo većim političkim mangupima nije dozvolila tako jeftinu kupoprodaju naroda“, zaključuju iz SPP-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading