ifan
Foto: Alo/Društvene mreže

Mali Ifan Oven-Džons se igrao sa svojom braćom u pesku ispred kvarta u kojem je živeo pre nego što je nestao. Njegova majka Sian je zaspala, ali je čula decu kako se igraju jer su vrata bila otvorena zbog toplog vremena u avgustu prošle godine, čulo se na saslušanju, piše Telegraf

Kada se Sian probudila čula je Ifana kako svira napolju. Otišla je u toalet, a kada se vratila Ifan je nestao.

Porodica je pokrenula potragu za Ifanom, koji je pronađen licem nadole u ​​vodi u jezeru. Uprkos naporima osoblja Hitne pomoći, četvorogodišnjak je proglašen mrtvim na licu mesta.

Ifan je pronađen mrtav 7. avgusta prošle godine u jezeru u Bleanfosu, Vels, nakon što je nestao dok se igrao, saznaje istraga, piše Dejli mejl.

Kako se moglo čuti na saslušanju Sian je nakon povratka iz toaleta postala je zabrinuta jer Ifana nije zatekla i pitala je drugu decu gde je. Pretražili su dvorište i šupe, ali ga nisu našli.

Majka je tražila Ifana i u 17 časova bila je u suzama jer nisu mogli da ga pronađu. Dečakov ujak Metju Oven pridružio se potrazi za Ifanom i pronašao njegovog nećaka kako leži licem nadole u ​​vodi jezera. Ifan nije reagovao, a pozvana je velška služba hitne pomoći. Uprkos svim naporima porodice i bolničara, Ifan je proglašen mrtvim u 18.40.

„Ifan je bio lep, srećan, zdrav dečak. Imao je svoje borbe sa nekim stvarima zbog autizma, ali je bio neverovatan u drugim stvarima. Voleo je slova, brojanje i boje. Gledao bi vatrogasca Sama iznova i iznova. Voleo je da se penje na sve što je mogao da nađe. Njegov iPad je bio njegovo sigurnosno ćebe, svuda je išao sa njim.

Svi koji su sreli Ifana zaljubili su se u njega, svi su ga obožavali. On je bio i uvek će biti naš poseban mali dečak. Tako smo izgubljeni bez njega. Ifan je bio naš svet. Svi smo zaista slomljeni.

Mi kao porodica smo zaista preplavljeni podrškom, ljubaznošću i velikodušnošću koju smo dobili od naše porodice, prijatelja, lokalne zajednice, pa čak i ljudi koje čak i ne poznajemo.

Želeli bismo da vam se od srca zahvalimo", poručila je dečakova porodica.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading