MAJKA PLATILA DA JOJ UBIJU ROĐENO DETE Mališana spasio neočekivani heroj, postavio lukavu zamku osumnjičenoj ženi iz Majamija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Jazmin Paez (18) iz Majamija nalazi se u pritvoru nakon što je navodno pokušala da unajmi ubicu ove nedelje da ubije njenog trogodišnjeg sina, navodi se u izveštaju policije Majamija Kako se navodi, ona je optužena za prvostepeno nagovaranje na ubistvo i trećestepeno korišćenje komunikacionog uređaja u nezakonite svrhe, pokazuju sudski dokumenti.

Istražitelji su rekli da ih je u utorak kontaktirao čovek koji vodi lažnu veb stranicu za unajmljivanje ubica, da prijavi da ga je žena kontaktirala kako bi dogovorila ubistvo maloletnog deteta. Policija je saopštila da je osnivač veb-sajta napravio stranicu kako bi pomogao da se uhvate ljude koji žele da angažuju ubice.

Istražitelji se predstavili kao unajmljene ubice

Policija je saopštila da je osumnjičena dala dečakovu adresu i njegovu sliku. Prema istražiteljima, tražila je da posao bude završen do četvrtka. Policija je ušla u trag IP adrese računara koji je korišćen za podnošenje zahteva.

Policajci su otišli na adresu dečakove bake i razgovarali sa njom. Kada su joj pokazali sliku koju je majka poslala na veb stranicu, baka je potvrdila da je to njen unuk. Dečaka je policija pronašla zdravog i zdravog.

Istražitelji su se dečakovoj majci predstavili kao unajmljene ubice i razgovarali su sa osumnjičenom, koji je pristala da plati 3.000 dolara za ubistvo. Policija je potom uhapsila. Istražitelji nisu spekulisali o njenom motivu, ali su rekli da se na njenom kompjuterskom pretraživaču i dalje nalazi veb lokacija za dogovaranje ubistva.

BIONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading