“Onom tvom četniku Kovačeviću ćemo odrubiti glavu zajedno sa tvojom” Sve češće pretnje istaknutim Srbima u Crnoj Gori(FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

On je istakao da mu je izvesni Vukotićrekao da će ga “razapeti i osakatiti”, ali i niz psovki. Rekao mu je kako kaže da poruči i Gradonačelniku Nikšića Marku Kovačeviću da će im zajedno “osakatiti glave”.

 

 

"Dvoumio sam se da li da prijavim, jer budite sigurni da, ma kako izgledalo, meni uopšte ne prija da provodim sate i sate u policiji, naročito ne kao neko ko ima malo dijete i ženu kući i naprosto nije iz tog svijeta.

Međutim, ovaj junak je nastavio da mi šalje slike elektrošokera i suzavca, uz riječi kako je “sve spremno” za mene. To je bila kap koja je prelila čašu i nakon toga sam pošao da prijavim slučaj.

Inspektor mi je u toku jučerašnjeg dana rekao da “rade na slučaju”, ali da je lice mlađe dobi. Pomislio sam da je i onaj dječak-ubica Kosta Kecmanović isto bio mlađe dobi, pa je onoliko nevinih života ugasio u beogradskoj osnovnoj školi.

Ja više ovakve stvari ne mogu da trpim, niti želim da se u svojoj zemlji osjećam kao stranac koji se okreće za sobom i svakog minuta razmišlja hoće li me neko udariti sa leđa.

Molim crnogorske institucije da me zaštite od daljeg progona, ne zato što sam Srbin, već zato što nikad nikom nisam zlo nanio, niti napravio bilo kakav prestup u životu.

Ponoviću: ovo postaje nepodnošljivo za mene", napisao je Dajković na svom fejsbuk profilu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading