velika kladuša
Foto: Printscreen/Facebook

U Velikoj Kladuši u nedelju uveče dogodilo se ubistvo u kojem je ubijen Asmir Halilagić. Prva nezvanična saznanja govore o tome da je reč o krvnoj osveti.

Asmir Halilagić iz Velike Kladuše, ubijen je sinoć oko 22 sata u ulici Mahmuta Zulića, a veruje se da je žrtva krvne osvete. Asmir je pre nekoliko dana izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog ubistva Hasana Grahovića (28) kog je ubio 7. januara 2021. godine, pogodivši ga u predelu grudnog koša.

Prema nezvaničnim informacijama, zbog dobrog vladanja u zatvorskoj jedinici Asmiru je odobren izlazak iz zatvora na slobodu i samo nekoliko dana po izlasku, ubijen je sa osam hitaca iz vatrenog oružja. Njega je ubio Izet zvani Izo Grahović, brat brutalno ubijenog Hasana Grahovića, koji se od 2021. godine spremao se na krvnu osvetu. Spremao se da osveti brata za kojeg je narod u Velikoj Kladuši imao samo reči hvale.

Osumnjičeni za ubistvo Izet Grahović bez nasilnog ponašanja i opiranja predao se u PU Velika Kladuša gde se će biti zadržan do dolaska kantonalnog tužioca iz Bihaća, prenose Nezavisne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading