PROBUDILE GA VLAŽNE USNE! Legao da spava u hotelu, a onda je osetio golicanje po stopalima! Kada se probudio odmah je zvao policiju!
EPA

Dejvid Nil, 52-godišnji menadžer hotela South Hilton u Nešvilu, navodno se ušunjao u sobu dok je gost spavao. Sve se dogodilo 30. marta. Prema gradskoj policiji Nešvila, Nil je napravio rezervnu ključnu karticu za tu sobu i ušao u nju oko 5 ujutro.

Gost je rekao policiji da su ga probudila Nilova usta oko njegovih nožnih prstiju. Odmah se suočio sa njim, a policiji je rekao da ga je prepoznao od prethodnog dana kada je ušao u njegovu sobu da popravi televizor.

Nil je priznao policiji da je ušao u sobu, ali je tvrdio da je to učinio samo da bi se uverio da je gost u redu, jer je navodno osetio dim. Policija je rekla da Nil nije prijavio hotelskom obezbeđenju da je osetio dim, kao ni drugi zaposleni u hotelu.

Ključ od sobe nije pronađen, a Nil je rekao istražiteljima da ga je bacio. On je uhapšen u svojoj kući u petak i optužen za provalu i napad. On je trenutno u zatvoru uz kauciju od 27.000 dolara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading