BILA JE SOCIOPATA I HTELA JE DA IH UBIJE Šokantna ispovest bračnog para, usvojili su devojčicu iz Ukrajine i prošli kroz pakao
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Majkl i Kristin Barnet su 2010. usvojili devojčicu iz Ukrajine koja je bila siroče. Nisu imali pojma da je u pitanju prevara. Natalija Grejs je navodno tada imala šest godina, ali su njeni novi roditelji ubrzo osetili da nešto nije u redu. Ispostavilo se da je ova žena, koja se predstavila kao dijete, imala loše namjere, prenose mediji. Barnetovi tvrde da je Natalija pokušavala da naudi njima i njihovoj biološkoj deci. Optužena je da je pokušala da otruje Kristine stavljajući izbeljivač u njenu kafu i da je jednom pokušala da je ubije strujom.

– Upravo ono što nam se desilo, o čemu je snimljen film „Siroče”, crtala je slike da je htela da ubije članove porodice... Zatekli smo je kako stoji pored nas usred noći, nismo mogli. da spavamo, morali smo da sakrijemo oštre predmete. Video sam je kako mi stavlja izbeljivač ili slične hemikalije u kafu. Kada sam je pitao šta radi, rekla mi je da pokušava da me otruje. Mediji me omalovažavaju kao nasilnika, ali nije reč o detetu. Natalija je žena, ima menstruaciju, odrasle zube, nikada nije porasla ni dva centimetra, što se dešava i kod dece patuljaka, rekla je Kristin.

Nakon što su shvatili šta se dešava, par je "pobegao glavom", ostavivši Natali u svom stanu. Rekli su joj da ne idu u Kanadu da je napuste, već da školuju jedno od dece. Porodica Barnet takođe tvrdi da su već bili na skeneru kostiju, gde su saznali da je rođena 1989. godine.

Majkl je rekao i da su lekari pregledali Nataliju Grejs i da su rekli da je ona sociopata koja predstavlja veliku opasnost za njihovu porodicu. Dve godine nakon njenog usvajanja, Barnetovi su podneli peticiju za promenu godine njenog rođenja sa 2003. na 1989. Međutim, par je potom optužen na sudu za napuštanje deteta, a oni su otišli ​​proglašeni nevinim. - Hteo sam da budem sa Barnetovima. Htela sam da živim sa njima, tvrdi Natalija, koja i danas tvrdi da je bila dete kada su je usvojili. O njoj je posle incidenta nastavio da brine još jedan Amerikanac, a trenutno se emituje dokumentarac pod nazivom „Čudesni slučaj Natali Grejs” koji ispituje celu istinu.

VATRENA STIHIJA NOSI SVE PRED SOBOM Sedmoro poginulih, 14 povređenih

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading