POGINUO MLADI BRAČNI PAR NA MOTORU! Stravična tragedija u Hrvatskoj: Iza sebe ostavili troje male dece
Foto: Shutterstock

Poginuli su vozač motocikla i njegova suputnica, dok je vozač Golfa nepovređen, prenosi Jutarnji list.

Portal Požega.eu saznaje da je nastradao mladi bračni par. Roditelji su troje male dece iz okoline Jakšića, mesta istočno od Požege.

Škola koju pohađa jedno dete obavestila je ostale roditelje u odeljenju o strašnoj tragediji u nedelju popodne. U ponedeljak se očekuje dolazak psihologa u školu.

Lančani sudar u tunelu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, učestvovao i šleper: Nastao totalni kolaps - Alo.rs

Nezvanično, motociklista je u nameri da skrene udesno izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na levu stranu kolovoza tačno u trenutku kada je vozač Golfa naišao iz suprotnog smera.

Na mesto udesa izašle su službe Hitne pomoći i policija.

„Motocikl je vozio muškarac, a iza njega je sedela žena. U autu je bio jedan čovek, naš sugrađanin. Kada smo prišli, videli smo užasan prozor, tela su bila bukvalno ispod prednjeg dela automobila. Žena je umrla odmah, a nešto kasnije i muškarac“, rekao je Petar Jurić, vlasnik kuće koja se nalazi u blizini nesreće, prenosi 24sata.hr.

Prema njegovim rečima, vozač automobila bio je u šoku.

„Rekli smo mu da ide s Hitnom u bolnicu, ali je to odbijao, pa smo zamolili policajca da urigira, kako bi ga odvezli. Na kraju je ipak pristao“, rekao je Jurić i dodao da u njegovom komšiluku nema nijedne ograde koja nije oštećena u saobraćajnim nesrećama.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading