POZNANIK IZREŠETAO, PA SPALIO VUJOVIĆA? Ovako se branio osumnjičeni Dražen V. za ubistvo ''škaljarca'' kod Podgorice (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Instagram/printscreen

Njemu se na teret stavlja da je kobnog dana, poznanika Vujovića odveo u naselje Šteke gde je u njega ispalio više hitaca. Tri hica su pogodila Vidaka i nanela mu smrtonosne povrede.

Vojvodiću se stavlja na teret i da je potom telo Vujovića zapalio nakon čega je napustio lice mesta, piše beogradski portal.

IZREŠETALI GA, PA SPALILI Detalji ubistva mladića u selu Šteke, evo šta bi moglo da pomogne u identifikaciji  

Vojvodić je danas sproveden od strane policije u Više državno tužilaštvo kod tužiteljke Radmile Gačević na saslušanje. Zbog svog psiho-fizičkog stanja iskoristio je zakonsko pravo i branio se ćutanjem. Gačević je nakon toga donela rešenje o njegovom zadržavanju u trajanju od 72 sata.

Ona je saopštila da će u skladu sa njenim obavezama predati predlog za određivanje pritvora u odnosu na Vojvodića pa ćemo verovatno sutra da budemo pred sudijom za istragu kako bi se odlučivalo o tom predlogu.

 

 

Vojvodićev branilac, advokat Damir Lekić, rekao je da je njegov klijent zbog svog psiho-fizičkog stanja iskoristio zakonsko pravo i branio se ćutanjem. Dodao je da smatra da Vojvodić nema nikakve veze sa ubistvom Vujovića.

"Nema logike. Njih dvojica su se znali i određeni vremenski period su se družili. Mislim da je u pitanju greška, i da Dražen Vojvodić nije počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret. Veoma je bitno da napomenem da se u spisima predmeta nalaze dokazi koji nisu prikupljenu u skladu sa zakonom", kazao je Lekić.

Vršeno je nekoliko pretresa i u automobilu Vojvodića pronađen pištolj.

''Izvršeno je više pretresa, pretres vozila, njegovog stana, nekih stanova u kojima je boravio na Cetinju od žene i tašte. Tokom svih tih pretresa pronađen je pištolj u vozilu koji će biti predmet veštačenja.

POZNANIK IZREŠETAO, PA SPALIO VUJOVIĆA? Ovako se branio osumnjičeni Dražen V. za ubistvo ''škaljarca'' kod Podgorice (VIDEO)

facebook/prinstcreen/Trag Podcast

 

Sama činjenica da je pronađen pištolj znači da je izvršeno krivično delo, ali ne krivično delo teško ubistvo, već nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a sama činjenica da je on pronađen ne ukazuje na teško ubistvo'', objasnio je Lekić.

Podsetimo, telo mladića je pronašao meštanin koji je obilazio imanje. On je odmah pozvao policiju, a inspektori su na licu mesta na 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta uočili ugljenisano telo i pored njega nekoliko čaura. Na telu su bile vidljive tetovaže pomoću kojih ga je porodica identifikovala.

Pratite njanovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading