TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA HRVATSKU: Učenik poginuo na ekskurziji u Pragu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Učenik završnog razreda srednje škole "Mate Balote" iz Poreča poginuo je na maturskom putovanju u Pragu.

 "Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je nastradao na maturskom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu da kažem jer još čekamo izveštaj od strane tamošnje policije.Izvršen je policijski uviđaj, a što se tačno dogodilo i mi ćemo saznati tek nakon službenog izveštaja. Kao direktor škole osećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublje saučešće roditeljima i celoj porodici u ime cele škole i u svoje ime. Jako sam pod stresom i razumite me. Ne mogu više od šoka da govorim", rekao je direktor srednje škole “Mate Balote” u Poreču Krešimir Bronić.

Dodao je da se tragedija dogodila oko ponoći u petak na subotu. Trebalo je da se ostane do nedelje u Pragu, ali su svi krenuli nazad već u subotu.

"Na putovanje je otišlo 87 maturanata iz tri i po razreda i četiri profesora. Otišli su na matursko putovanje u četvrtak, a trebalo je da ostanu do nedelje, ali zbog cele situacije, koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli kući", zaključio je direktor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading