"BAJDENOVA AMERIKA JE BANANA REPUBLIKA TREĆEG SVETA" Tramp tvrdi da ga duboka država prati zbog Ukrajine (FOTO)
Shutterstock

Tramp, koji se navodno suočava sa hapšenjem zbog optužbi za finansiranje kampanje u Njujorku, održao je u subotu svoj prvi predizborni miting uoči izbora 2024. u Vaku u Teksasu.

Govoreći pred gomilom od nekoliko hiljada ljudi, Tramp je ponovio svoje dugogodišnje uverenje da su optužbe protiv njega – kao i krivično gonjenje izgrednika od 6. januara 2021. – zavera koju su organizovale demokrate da se on zadrži van funkcije i kriminalizuju njegove pristalice.

- Ono šta Bajdenov režima protiv njihovih političkih protivnika nešto je direktno iz horor šoua staljinističke Rusije - izjavio je on.

Tramp je takođe nazvao Bajdenovu Ameriku „banana republikom trećeg sveta“.

- Od početka je to bio jedan lov na veštice i lažna istraga za drugom - rekao je Tramp, dodajući da nije slučajno da ga duboka država još više prati od kada se obavezao da će brzo okončati rat u Ukrajini.

Tramp je mesecima tvrdio da će, ako bude izabran, moći da postigne rešenje sukoba u roku od 24 sata. On nije dalje elaborirao kako bi to postigao, ali je za sukob okrivio „sve ratne huškače i globaliste u Pentagonu, Stejt departmentu i drugim organima establišmenta nacionalne bezbednosti i „duboke države”.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading