RUSKI ŠAMAR ZAPADU Zvaničnik poručio koga treba uhapsiti umesto Trampa!
Foto: Printscreen

On je na tu najavu reagovao ironično, napisavši da je potrebno aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera, protiv kojeg se vodi istraga, "poslati na smetlište istorije".

- Budale u Evropi su htele da uhapse nekog drugog, a 21. marta hoće da uhapse nekog svog u Americi. Vratite svoju zemlju, Amerikanci! U boj! Uništite tiraniju Vašingtona - poručio je Medvedev.

Medvedev aludira na odluku Međunarodnog krivičnog tribunala (MKT) u Hagu da izda nalog za hapšenje predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, koji je optužen za navodne ratne zločine u Ukrajini.

U ironičnom tonu svoju izjavu na Telegramu Medvedev završava rečima da je objavu postavio na zahtev "američkog predsedničkog kandidata pukovnika Danila Fedoroviča Trampa".

- Potrebno je aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera, protiv kojeg se vodi istraga poslati na smetlište istorije - napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

Na izjavu Trampa reagovao je i vlasnik Tvitera Ilon Mask koji je izjavio da, ukoliko se desi hapšenje Trampa, to će dovesti do njegovog ponovnog izbora na predsedničkim izborima 2024. godine.

- Ukoliko se to desi, to će biti početak Trampovog rezibora - naveo je Mask na Tviteru.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading