DRAMA NA LINIJI BROJ 7 Vozač vikao na putnice i izbacio ih napolje - Nisam ja kiosk!
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

- Vozač nas je pitao imamo li sitnog novca, ali nismo imale dovoljno kovanica, već smo htele da mu damo novčanicu od deset evra i kovanicu od deset centi, kako bi i njemu bilo lakše da nam vrati sedam evra. Nismo ni slutile kakvu će to reakciju izazvati - kaže putnica.

Vozač je, dodaje, odbio da primi novčanicu od deset evra, a vrlo brzo je počeo da viče i postao je izrazito neprijatan prema putnicama, a sve se odigravalo pred ostalim putnicima u autobusu.

- Počeo je da viče na nas da nije on kiosk, nego vozač i štošta drugo. Nije hteo da nam proda karte, već je na prvoj sledećeoj stanici, kod Riječkog nebodera, počeo da viče na nas da izađemo iz autobusa. Vikao je 'Napolje!, Napolje!', na šta sam se, iskreno govoreći, prepala i rekla prijateljici da izađemo, jer je vozač izgledao i zvučao vrlo agresivno. To smo i učinile, izašle smo i ostale da čekamo sledeću 'sedmicu'. Vozač u tom autobusu bez ikakvih je prigovora prihvatio naših deset evra i deset centi, uredno nam vratio sedam evra i stigle smo na odredište, bez ikakvih neugodnosti - rekla je putnica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading